U bent hier

Aandrijftechniek

Voor elke aandrijvingsuitdaging heeft Demag de juiste oplossing. In ons assortiment vindt u een reeks aandrijvingen voor rijden, hijsen, positioneren en zwenken, van een enkele module tot een compleet aandrijfsysteem.

Demag aandrijftechniek zorgt voor beweging in onder andere de kraan en handlingtechnologie, transport en logistiek, machinebouw en mobiele architectuur.  Wij leveren motoren, reductoren, tandwielkasten en wielblokken in verschillende uitvoeringen. Frequentieregeling en stroomvoorziening maakt ons assortiment aan aandrijvingen compleet.

Demag Drive Designer
Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste uitvoering aandrijving? Maak dan gebruik van onze gratis online configuratietool! Via de onderstaande link wordt stapsgewijs door de technische gegevens en bouwvormen geleid, waarna er automatisch passende aandrijving of componenten worden getoond.

> Klik hier voor de ' Demag Drive Designer '

Alle Demag componenten kunnen perfect op elkaar worden afgestemd, want alleen het perfecte samenspel van de aandrijfelementen en hun intelligente besturing, zorgt voor een efficiënt totaalsysteem.

Contact
Heeft u vragen over onze aandrijvingen?
Neem dan contact met ons op via componenten@demag.nl

Onze producten typen

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN