U bent hier

Wielblokken

Demag wielblokken zijn de ideale bouwstenen voor rijwerken in transporttechnische installaties en machinebouw. Onze wielblokken zijn leverbaar met een draagvermogen tot 60 ton en met talrijke aanbouwmogelijkheden.

Demag biedt een breed assortiment aan bouwdelen voor het verrijdbaar maken van constructies. Zoals karrretjes, transportwagens, grote schuifdeuren, voetbalvelden, daken van stadions, complete bedrijfshallen, bewerkingstafels, traverseerwagens.

Diverse aanbouwvarianten
DRS wielblokken bieden voor elke constructie de ideale aanbouwvariant. Ze kunnen over alle soorten rails, strips of zelfs vlakke vloer rijden. De aandrijving kan direct aan het wielblok worden gemonteerd. Lastige constructies zijn dus niet nodig. Ze zijn leverbaar met wieldiameters van 112 tot 500 mm. Geschikt voor wieldrukken van 3.500 kg bij een diameter van 112 mm en 40.000 kg bij een diameter van 500 mm.

Demag Drive Designer
Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste uitvoering aandrijving? Maak dan gebruik van onze gratis online configuratietool! Via de onderstaande link wordt stapsgewijs door de technische gegevens en bouwvormen geleid, waarna er automatisch passende aandrijving of componenten worden getoond. > Klik hier voor de Demag Drive Designer

De bijbehorende Demag aandrijvingen en besturingen zijn speciaal ontworpen als rijaandrijving. De remmen en karakteristieken zijn perfect voor het verrijden van grote massa's. Demag heeft uiteraard ook elektrische bouwdelen zoals frequentieregelingen, positioneersystemen, gelijkstroomregelingen, stroomtoevoerrails en vlakkabelsystemen.

Offerte op maat?
Wilt u meer informatie ontvangen over de Demag wielblokken of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via componenten@demag.nl.

 

Specifications

- Eenvoudige montage en exacte uitlijning van de wielen.
- Draagvermogens tot 60 t met talrijke uitbreidingsmogelijkheden.
- Hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.
- De lagers zijn levensduur gesmeerd en beschermen tegen omgevingsinvloeden.
- De Demag-designer en te genereren CAD-bestanden vereenvoudigen het ontwerp van uw toepassing.