U bent hier

Radiografische besturingen

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN

*** NIEUW *** DRC-MiniJoy, zie de digitale brochure DRC-MJ of stuur een email naar vdberg@demag.nl. Een compacte draadloze zender met handige joystick voor kraanrijbewegingen.

De Demag DRC radiografische bedieningen zijn speciaal gemaakt voor het draadloos besturen van hijswerktuigen en andere installaties op moeilijk bereikbare plaatsen. De zenders zijn ergonomisch, waterdicht en schokbestendig. Voor elke type kraan is er een juiste besturing.

Door de optimaal geplaatste drukknoppen is de DRC ergonomisch in gebruik. Ook met handschoen is het besturingssysteem ergonomisch te bedienen.

Met de DRC bedieningen kan eenvoudig een tandembesturing worden gemaakt; hiermee kunt u in tandembedrijf met één zender meerdere kranen parallel besturen. Indien de tandembesturing niet aan staat, kunnen de kranen gewoon individueel worden bediend. Deze besturing is ideaal voor het veilig transporteren van grote lasten die aan meerdere punten moeten worden opgenomen. Heeft u interesse in deze bediening of wilt u meer informatie? Vul uw gegevens in op ons contactformulier en wij helpen u graag verder.

Specifications

De proportionele drukknoppen maken het mogelijk traploos en met precisie en fijngevoeligheid de last te transporteren.
Ergonomische bediening door de optimaal geplaatste drukknoppen
Robuuste behuizing door de schok- en temperatuurresistente constructie
Hoge zekerheid in dataoverdracht door de tweerichtingscommunicatie tussen de zender en ontvanger.
Duidelijke informatie over uw systeem door het seriematige display.
Voor de besturing van de kraan is dit principe gebaseerd op het Can-bus systeem.
De bediening heeft een instelbaar zendbereik.
Ook verkrijgbaar in joystickuitvoering.