U bent hier

Vaste bediening

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN

De DSC-, DSE- en DST-drukknopschakelaars bieden talrijke schakelcombinaties voor hijsunit, kat en kraan. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de besturing van machines en installaties. Door de schuine ophanging en ergonomische behuizingsvorm van de drukknopschakelaar wordt een natuurlijke lichaamshouding, zonder vermoeid te raken, gestimuleerd tijdens het bedienen van de hijsunit.

Kijk op de pagina over takels voor de diverse takel mogelijkeden of kijk op de pagina over draadloze besturingen voor alernatieven.Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact opnemen via vdberg@demag.nl

Specifications

DSE- en DST-drukknopschakelaars zijn eenvoudig te bedienen door de ergonomsiche vormgeving.
DST-drukknopschakelaars zijn optioneel uitvoerbaar tot wel 18 drukknoppen (in 2 rijen), door het koppelen van 2 bedieningen met 3, 6, 7 of 9 drukknoppen.
Rubber en kunststof onderdelen zijn geschikt voor temperaturen van -25°C tot +70°C. De behuizing is geschikt voor temperaturen van -40°C tot +150°C.
Demag is bekroond met de award "Die gute Industrieform" voor het industriële design van de DST-drukknopschakelaars.
DSE is optioneel uit te rusten met een LCD-scherm, hiermee kan de werklast uitgelezen worden.
De vuurvaste en zelfdovende behuizing is van zeer hoge kwaliteit thermoplastic en biedt bescherming tegen benzine, terpetine, ether, vet, olie en zuren.
De beschermklasse van de behuizing is standaard IP65, volgens DIN VDE 0470 deel 1.