U bent hier

KBK Monorail Aluline

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN

Basiselement is een railprofiel dat in twee formaten beschikbaar is. De voor aluminium typische matzilveren kleur van het geanodiseerde oppervlak zorgt voor een prettige optische werking van de KBK-Aluline profielen. Holle kamers in het boven- en onderdeel zorgen voor een grote stijfheid van het profiel. Groeven maken het monteren van aanbouwmodules op het profiel eenvoudig.

De rijwerken met kunststofloopwielen en levensduur gesmeerde kogellagers lopen licht en stil. KBK-rijwerken zorgen voor een scharnierende, momentvrije lastaansluiting. KBK-Ergo rijwerken kunnen ook opwaartse krachten veilig opnemen.
Standaardsystemen worden voorzien van KBK-Classic ophangingen. Zij garanderen door hun beweeglijke, dubbelcardan-kogelkoppen een momentarme aansluiting op de hulpconstructie. Speciale systemen die ook opwaartse krachten moeten opvangen, worden met starre KBK-Ergo ophangingen uitgevoerd.

Met hoogflexibele en koudbestendige vlakkabels worden enkele kabels in glijschoenen en meerdere kabels in kabelwagens opgehangen.

Specifications

Bijzonder montagevriendelijk.
Technisch geavanceerd systeem.
Laag eigen gewicht.
Compacte bouwvorm.
Probleemloos te integreren.
Flexibel uit te breiden.
Ook te combineren met KBK-Classic.
Modern industrieel design dankzij geanodiseerd aluminiumkleurig oppervlak.