Kraansystemen

Demag standaardkranen
Van kleine werkplaatskranen tot zeer zware productiekranen, van den Berg Transporttechniek levert vele standaard kranen op maat. In ons assortiment vindt u enkel- en dubbelligger bovenloopkranen, wandconsolekranen en hangkranen. Wij leveren kraansystemen die volledig op uw wensen zijn afgestemd. U kunt bij ons terecht voor kraansystemen met een bedrijfslast vanaf 500kg tot meer dan 125.000kg. Alle Demag kranen zijn leverbaar in verschillende reikwijdtes en zijn een duurzame oplossing met een gemiddelde levensduur van twintig jaar. Een Demag kraansysteem is veilig, betrouwbaar en heeft lage onderhoudskosten.

Performancekranen
Voor een performancekraan bent u bij van den Berg Transporttechniek ook aan het goede adres. Met een performancekraan gaat het positioneren sneller, dankzij het snelle hijsen (50% extra met lege haak) en de traploze regeling voor alle bewegingen. Bovendien bespaart u bij slechts twee transporten per uur al snel meer dan €5.000,- per jaar met een performancekraan.

Enkele voordelen van een Performancekraan:

  • Nauwkeurig positioneren
  • Alle bewegingen traploos
  • Snel kraan-& katrijden
  • Snel hijsen met vollast
  • 50% sneller hijsen met lege haak
  • Lange levensduur 2m+

Direct een aanvraag doen?
Stuur dan een email met uw wensen en gegevens naar info@demag.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.

Bekijk uw voordeel
Bereken zelf wat u kunt besparen met de calculator Performancekraan >>

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN