Dubbelligger V-kraan
Na de wereldwijde lancering van de V-kraan, heeft Demag het assortiment kranen verder uitbereid. Met de ZVKE, presenteert Demag een dubbelligger V-kraan welke wordt aangeboden in vier verschillende bouwvormen. De dubbelligger V-kraan heeft een draagvermogen tot 50 ton en is standaard uit te voeren met een overspanning tot 35 meter. Grotere overspanningen zijn op aanvraag leverbaar.

Laag eigengewicht
Een belangrijk kenmerk van de V-ligger, is het lage gewicht van de kraanligger in vergelijking met kokerliggers. In de enkelligger uitvoering is de gewichtsbesparing gemiddeld 17%. Door twee V-liggers te gebruiken, wordt de gewichtsbesparing verder vergroot.

Nauwkeurige positionering
Een ander voordeel ten opzichte van kokerliggers is een grotere overslag capaciteit. Door de kleinere oscillatie krachten kunnen goederen sneller en nauwkeuriger gepositioneerd worden.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in de ZVKE? Neem dan contact met ons op via 070-4020100 of kraansystemen@demag.nl voor gratis advies en een vrijblijvende offerte op maat!

 

Kijk ook op de pagina "EVKE" (V-kraan Enkelligger) voor meer afbeeldingen of ga direct naar ons contactformulier om een aanvraag te doen.

Specifications

- Draagvermogen tot 50 ton.
- Overspanning tot 35 meter.
- Milieuvriendelijk geproduceerd.
- 30% meer lichtdoorlating.