U bent hier

Keuren volgens BMWT

Wist u dat de Arbo-wet werkgevers verplicht hun hijsmiddelen periodiek te laten keuren? Een keuring is niet alleen belangrijk voor het goed en storingsvrij functioneren van uw hijswerktuigen, maar ook voor de veiligheid van uw werknemers.

Keuring van hijswerktuigen en -gereedschappen
van den Berg Transporttechniek, een BMWT gecertificeerd keurbedrijf, heeft ervaren keurmeesters in dienst met tientallen jaren ervaring in de hijs- en hefbranche om het onderhoud en de keuring van uw hijsgereedschappen te verzorgen. Onze keurmeesters zijn in het bezit van het officieel erkend certificaat 'Keurmeester hijs- en hefgereedschappen'.

Hoe gaan wij te werk?
Van den Berg werkt met duidelijke overzichtslijsten, waarbij naast een korte omschrijving en het unieke nummer van het hijsmiddel ook een omschrijving van de uitgevoerde inspectie of keuring, datum van uitvoer en het keuringsresultaat staat. Voordeel van deze lijsten is dat de klant een duidelijk overzicht heeft welke hijsmiddelen men in bedrijf heeft. Belangrijk als de gebruiker (beheerder, klant) zelf verantwoordelijk is voor de hijs- en hefgereedschappen en het inspecteren daarvan. Bijkomend voordeel is dat deze lijsten per locatie of afdeling opgesteld kunnen worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om van elk goedgekeurd item een inspectie- of keuringscertificaat te ontvangen.

BMWT Keuring
Naast de wettelijk vastgelegde voorschriften zijn er ook merkspecifieke voorschriften. Demag Cranes & Components heeft ons geautoriseerd voor het repareren en keuren van haar producten. Als importeur en licentiehouder van Demag, met een ervaring van meer dan 70 jaar, beschikt ons bedrijf over een enorme vakkennis en een team van uitstekend opgeleide keurmeesters, die aan alle gestelde kwalificaties van deskundigheid voldoen voor de keuring van uw hijsmiddelen.

Vrijblijvende offerte?
Bent u geïnteresseerd in een keuringscontract voor uw hijsmiddelen? Neem dan contact met ons op via service@demag.nl en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Specifications

- BMWT gecertificeerd Keurbedrijf.
- VCA gecertificeerde keurmeesters.
- Bij een keuringscontract heeft u recht op een korting van 10% op de Nederlandse prijslijst voor originele Demag onderdelen.
- Met meer dan 40 servicestations zijn wij altijd in uw buurt.
- In geval van een dringende storing helpen wij eerst onze contractpartners.
- Gemiddeld realiseren wij een responsetijd van minder dan 2 uur (m.u.v. de Waddeneilanden).

Contactformulier keuring

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.