U bent hier

Kettingtakel DC-Com

ACTIE: DEMAG KETTINGTAKELS NU VANAF €941,-

Bestel direct online in onze webshop!


Meerwaarde door langere levensduur

Onze Demag DC-Com kettingtakel was altijd al het voordeligste alternatief voor het dagelijks gebruik, maar door het uitbreiden van het vermogensspectrum is deze elektrische takel nu nóg aantrekkelijker! Door een verdubbeling van de levensduur en de met 50% verlengde inschakelduur biedt de basisversie van de DC-Com al een aanzienlijke meerwaarde.

Door de nieuw FEM-classificatie en inschakelduur werkt de DC-Com kettingtakel nu nog voordeliger. De DC-Com is erg gebruiksvriendelijk en onderscheidt zich door een hoge veiligheidsnorm. De takel kan binnen heel korte tijd geïnstalleerd worden en in bedrijf worden gesteld.

Kettingtakel voor bedrijfslasten tot 2 ton
De DC-Com elektrische kettingtakel is leverbaar met een draagvermogen vanaf 80 kg tot 2.000 kg en is erg gebruiksvriendelijk. De DC-Com heeft veelvuldige uitrustingskenmerken en is onder andere toepasbaar op een KBK-railsysteem of handelsprofielligger.

Vrijblijvende offerte?
Bent u geïnteresseerd in onze DC kettingtakel? Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via componenten@demag.nl.

Of bestel direct in onze webshop: webshop.demag.nl

 

Specifications

- Aandrijving, koppeling en rem tot 10 jaar onderhoudsvrij.
- FEM klasse 4m.
- Draaglast tot 2000 kg.
- Hijssnelheid maximaal 8m/min.
- Plug & Lift.
- Drukknopschakelaar eenvoudig in hoogte verstelbaar.
- Hand of elektrisch verrijdbaar uit te voeren.