U bent hier

van den Berg Transporttechniek

Van den Berg Transporttechniek koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1946 aan de beste oplossing voor ieder hijs- of transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijbehorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meest duurzame keuze.

Missie
Het leveren van producten en diensten die de klant een maximale beschikbaarheid van hun intern transport tegen minimale kosten bieden.

Kernactiviteiten
Het ontwerpen, realiseren, servicen en keuren van kraansystemen, hijswerktuigen en aandrijvingen.

Strategie
Door klantgerichtheid, vakkennis en de geavanceerde, oerdegelijke Demag producten elke potentiële klant in de gelegenheid stellen voor een betrouwbare oplossing met een lange levensduur te kiezen.

Organisatie
De servicedienst en regiomanagers werken vanuit huis en wonen verdeeld over België en Nederland. Hierdoor zijn wij altijd dicht bij de klant. In Den Haag en Antwerpen wordt de service en verkoop gecoördineerd. Engineering, productie en logistiek zijn in Den Haag geconcentreerd. De kraansystemen worden bij Demag Duitsland en in eigen werkplaats gefabriceerd.

Onze afdelingen staan voor u klaar

Marketing & Verkoopsturing
Aanspreekpunt voor een deskundig (en kosteloos) advies van de regiomanager. Organisatie van diverse marketingactiviteiten en het verzorgen van documentatie en productinformatie.
info@demag.nl

Verkoop Kraansystemen & KBK
Bovenloopkranen, hangkranen, zwenkkranen, portaalkranen en hangbaansystemen.
kraansystemen@demag.nl

Verkoop Componenten
Losse takels, balancers, wielsystemen, aandrijvingen en besturingen.
componenten@demag.nl

Service en Onderdelen
Keuringen, inspecties, onderhoud, montages, troubleshooting, oplossen van storingen, onderdelen en revisies.
service@demag.nl

Bedrijfsbureau
Vragen over lopende opdrachten voor kraansystemen. Deze afdeling coördineert de realisatie van het in bedrijf stellen van onze producten.
bedrijfsbureau@demag.nl

Bedrijfsadministratie
Vragen over facturen.
boekhouding@demag.nl 

Bel mij terug

VUL HIER UW TELEFOONNUMMER IN
VUL HIER UW NAAM IN