U bent hier

Zwenkkranen

Het manueel verplaatsen van lasten is vaak niet alleen tijdrovend, maar ook een ergonomische belasting voor werknemers. Wij bieden u oplossingen die aan uw specifiek gestelde eisen voldoen met twee soorten zwenkkranen;
Kolomzwenkkranen voor bevestiging op de grond en wandzwenkkranen voor montage aan een bestaande kolom in de hal. Klik hier voor meer informatie over kolomzwenkranen. Klik hier voor meer informatie over wandzwenkranen.

Demag zwenkkranen kunnen ingezet worden voor het verplaatsen van lasten van 80 kg tot 10 ton. De zwenkkranen kunnen worden uitgerust met een zwenkarm tot 12 meter, voor een optimaal reikwijdte. Demag zwenkkranen zorgen voor een hoge effici├źntie en een verbeterde operationele veiligheid voor werknemers, apparatuur en belastingen. Onze zwenkkranen zorgen ervoor dat alle soorten werkmaterialen kunnen worden opgehesen, snel en gemakkelijk kunnen worden vervoerd en voorzichtig en nauwkeurig kunnen worden gepositioneerd. Zwenken gaat uiterst soepel dankzij laag eigen gewicht en gelagerde draaipunten. De zwenkkranen van Demag kunnen direct in een werkplaats worden geplaatst en kunnen van een brede selectie takels worden voorzien. Ook leverbaar met traploos regelbaar takel of balancer voor nauwkeurig en snel positioneren.

Voor elk type last heeft Demag de juiste zwenkkraan, met concurrerende prijzen, Demag betrouwbaarheid en lange levensduur.